Giant i Maxxis na prvom Gro Alps Bike Marathonu

Gro Alps Bike Marathon

Prvi rekreativni biciklistički maraton na području Grobnišćine zove se Gro Alps Bike Marathon. Samo njegovo ime već nam govori gdje će se odvijati i kuda će se voziti. Kada su tu naše Grobničke Alpe – nije potrebno ići na dalek i skup put kako bismo osjetili čari Alpi. 

Svatko može sudjelovati

Bez obzira jeste li profesionalac ili rekreativac, pridružite se drugim ljubiteljima biciklizma i prirode, te odvozite maraton koji će Vas ostaviti bez daha prolazeći kroz prelijepe pejzaže i singletrackove te široke šumske puteve.

Utrka koja će trajati

Gro Alps Bike Marathon nikoga neće ostaviti ravnodušnim, o njemu će se dugo pričati i zato ne propustite priliku da i vi budete dio ovoga Grobničkog prvijenca. Ne oklijevajte već spremite sebe i svog ljubimca na dva kotača, pobijedite svoje vječne rivale, pomaknite svoje granice, stanite na startnu liniju i okršaj titana može započeti, samo nebo je granica dosegnite nebo s nama.

Testirajte GIANT-ove modele

Za vas smo pripremili nekoliko modela za testiranje i vožnju u vrijeme trajanja eventa. Ne propustite priliku i zajašite neki od trkaćih pila koje voze višestruki pobjednici na svjetskim pozornicama.