Giant Illume kolekcija

Strive Mips kaciga

Strive Mips kaciga

Strive Mips kaciga

Strive Mips kaciga je modernog, okruglastog izgleda s mnogo ventilacijskih otvora i visokom vidljivošću zbog svoje boje i reflektirajućih dijelova. Ova kaciga koristi najnoviju TransTextura Plus brzosušeću tehnologiju koja je otporna na bakterije i upija znoj. Polikarbonatni omotač i MIPS tehnologija pružaju maksimalnu sigurnost i kvalitetu izrade. Kaciga je najvažnija dodatna oprema koju svaki biciklist treba posjedovati zato pri kupovini treba pažljivo birati.

Illume Chill rukavice

Illume Chill rukavice

 

Illume Chill rukavice

Udobnost, vidljivost i zaštita tri su elementa koja čine ove rukavice. Rastezljivi višeslojni materijal sa zatvaračem na čičak pobrinut će se da vam ruke ostanu suhe i tople. Reflektirajući detalji za dodatnu vidljivost, a kožni materijal na dlanu za bolji grip. Ove rukavice koriste Wiretap tehnologiju pa ne morate skidati rukavice da bi upravljali touchscreen-om.

Illume navlake za ruke

Illume navlake za ruke

Visoko reflektirajući detalji, ThermTextura tkanina koja zadržava toplinu i otpušta znoj, silikonski grip na krajevima i zaštita od sunca značajke su ovih navlaka za ruke koje će vam uvijek dobro doći na jesenskim vožnjama.

Illume navlake za cipele

Ne morate se bojati kiša jesenjih uz ove navlake za cipele jer uz ProTextura materijal niti kiša niti vjetar vam neće stvarati probleme. Rastezljivi materijal i zip zatvarač ubrzat će i olakšati stavljanje na cipele. Kompatibilne s većinom spd cipela i pedala.

Illume čarape

Illume čarape

 

Udobne, visoke čarape izrađene od anitbakterijskog materijala pri hladnijim temperaturama su “must have” dio opreme. Zadebljan materijal na prednjem dijelu stopala i kompresijski dio na tabanu pobrinut će se za maksimalnu udobnost na vožnjama.