Jubilarna 10. sezona GIANT SBBL 2018.

I ove godine glavni sponzor lige je GIANT koji je prepoznao potencijal i na ovim područjima što se tiče biciklizma, te se pobrinio za bogate nagrade po utrkama kao i za proglašenje ukupnih  pobjednika lige.

Da se u slavoniji naveliko radi na stazama govori i deset utrka koje će se održati od travnja do listopada. Bilo bi tu i više utrka ali Banovo brdo u Osijeku će ove godine ugostiti hrvatski kup dok će atraktivni maraton u Orahovici biti u sklopu Papuk Extreme Challengea. Znači bogatih vikenda i druženja neće nedostajati!

Liga je otvorenog tipa, svatko sa ispravnim biciklom i kacigom je dobrodošao, kao i kondicija koja nije na odmet! :) Njenu kvalitetu su prepoznali i vozači iz susjednih zemalja kao što su Mađarska, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina koji su redovni sudionici lige i svake godine se vraćaju u sve većem broju.

Za sve početnike tu je kategorija Sport, dok će se oni malo sposobniji moći okušati u natjecateljskim kategorijama svoga godišta. 

Već tradicionalno sezonu otvara utrka u Slavonskom Brodu 15.04. na području Tvrđave, spomeniku nulte baštine, pa zato zabilježite taj datum na svome kalendaru i budite član ove velike biciklističke obitelji!!

Vidimo se u GIANT SBBL 2018. !!!!!

Više o utrkama, kalendaru, klubovima možete pronaći na službenoj stranici lige:

http://slavonska-biciklisticka-udruga.hr/

https://www.facebook.com/groups/sbbliga/

 

Autori:

Ivica Kerep i Ivan Adžić