Maxxis Minion DHF – savjeti i iskustva

„Kvalitetna guma jedna je od bitnijih komponenti na biciklu pogotovo kad je riječ o agresivnijoj vožnji. Nakon velikog broja isprobanih guma, jedna od guma kojoj sam se uvijek vraćao je Maxxis Minion DHF. Velike bočne ripne daju osjećaj da se vozite kao po tračnicama (ne računamo one po Hrvatskoj i kada je HŽ-ov vlak u pitanju). Otpor pri kotrljanju je slab za njenu klasu, a pri tome pruža mnogo gripa na stazi. Koristili je po blatu, prašini, kamenju ili zemlji pružat će veliku sigurnost.

Većina modela dolazi s laganom i fleksibilnom bočnom stijenkom koja štiti od rezanja gume (oštro kamenje), tj. EXO bočna zaštita gume.

Minion DHF primarno je napravljena kao prednja guma, no morate li je uskoro zamijeniti i grip ju “napušta”, a žao vam ju je baciti, možete je okrenuti da rotacijom bude u kontra smjeru te će vam odlično poslužiti kao stražnja guma, a vi bezbrižno novu stavite naprijed.

Trenutno se proizvodi u 4 različita promjera (24” ,26” ,27.5” ,29”), u još više širina i u nekoliko vrsta tvrdoće gume.“

D.M.

Ponudu Maxxis Minion DHF guma pogledajte klikom na link ili klikom na fotku:

Maxxis Minion DHF - ponuda - giant.hr

Maxxis Minion DHF