Movember u Giant-u

Naime, svake godine sve više i više mladih ljudi obolijeva od ove zloćudne bolesti. Neki se izlijeće, neki na žalost ne, no u svakom slučaju bolest ostavlja teške posljedice po reproduktivno zdravlje muškarca. Slogan fundacije Movember je "Stop men dying too young" ili "Zaustavimo preranu smrt muškaraca" .

Izuzev tradicionalnog i već dobro znanog puštanja brkova i/ili brade tijekom studenog, Movember poziva i na fizičku aktivnost i kretanje kao dio zdravog načina života i prevencije. Slogan tog dijela akcije je "Move for Movember" . Kako je i biciklizam dio "Move for Movember" akcije te je svakako dobar savjet kako što zdravije provoditi vrijeme i mi smo se uključili u Movember . Dok naša ekipa marljivo uzgaja brkove i brade, za vas smo pripremili i posebne pogodnosti tijekom studenog:

1. Besplatan SADDLE FITTING do kraja studenog (najavite se na info@giant.hr).

2. 20% popusta na odgovarajuće sjedalo (akcija traje do kraja studenog).

3. Nagradnu igru na našoj Facebook stranici - pustite brk i/ili bradu, fotkajte se i postajte fotku na našoj Facebook stranici. Najbolji brk i/ili bradu nagrađujemo s Giant Contact SL sjedalom u vrijednosti od 599,99 kn:

GIANT Contact SL Neutral sjedalo crna
GIANT Contact SL Upright sjedalo crna

Sretni dobitnik kojeg ćemo proglasiti 1.12.2017. će prije preuzimanja nagrade također dobiti besplatan i obavezan  saddle fitting.

Što je zapravo saddle fitting i kako se radi možete pogledati u videu. Dobar položaj sjedala svakako je iznimno bitan za udobnost vaših reproduktivnih organa te što manju mogućnost ozljede ili neugodnosti nastalih uslijed dugotrajnog bicikliranja.