Osvojite startninu za ovogodišnji Granfondo Zagreb

Kako do startnine?

Kupite li neki od GIANT on-road Performance modela kao nagradu dobivate startninu za utrku na kojoj ćete moći provjeriti, a i upoznati se s vašim novim strojem.

Što je Granfondo?

Granfondo Zagreb je profesionalno organizirana utrka za amatere koju s ponosom sponzoriramo. Dakle, kako biste sudjelovali ne morate biti aktivni sportaš s licencom. Sudjelovati može svatko, a na raspolaganju su dvije rute, GRANFONDO od 114km i MEDIOFONDO od 87km. Utrka starta na Jarunu, prolazi središtem Zagreba, prelazi Medvednicu preko Sljemena do Hrvatskog Zagorja te se vraća na Jarun, jednom od ruta koju ste odabrali.

Što su GIANT on-road performance modeli?

Radi se o cestovnim biciklima visoke klase. Među najpoznatijima TCR Advanced i Propel Advanced modeli na kojima se pobjeđivalo na Giro d'Italia i Le Tour de France-u . TCR Advanced 2 2018 prema Cycling Magazine-u i BikeRadar-u je "cestovni bicikl godine", a Propel Advanced Disc "Aero bicikl godine". Osim prestižnih nagrada već smo spomenuli da su to modeli prošlogodišnjeg pobjednika Giro d'Italia Toma Dumoulina , najboljeg sprintera Le Tour de France-a Michaela Matthews-a i najboljeg penjača Tour de France-a i vlasnika "Polka dot jersey-a" Warren Barguil-a iz Team Sunweb .

TCR ADVANCED SL MAGLIA ROSA  2018 PROPEL ADVANCED PRO 0 2017

 

Bacite oko i na video:

Službena internet stranica utrke: www.granfondo.hr