Otvoreni poziv na "zimski rodeo" u Ronjgima!

Rodeaši su poznati i kao organizatori enduro MTB utrka no njih nitko ne može spriječiti ni u čemu, niti da voze, niti da organiziraju pa čak ni da roštiljaju usred vožnje! Više o organizatoru ovog kola - https://www.facebook.com/team.rodeo/

Staza 4. kola je zanimljiva zbog stalnih izmjena ravnih dijelova te kratkih laganih uspona i zanimljivih slaloma. Nije iznimno tehnički zahtjevna, dužine je 3,62km i sadrži nešto manje od 50m uspona. Dječja staza se vozi u dužini kruga od 350 metara. Na našem FB eventu utrke možete pronaći i nešto više detalja o stazi . Na portalu prijavim.se možete pogledati raspis i prijaviti se na ovo šumsko rodeaško kolo i naravno prije prijave provjeriti tko se već prijavio te taktizirati po potrebi. 

U naše su krajeve stigli još i hladniji dani pa se dobro zagrijte prije same jurnjave. Napomenimo da već i vrapci na granama pjevaju da je vrijeme da se otopi ono "zaliha" što se nabacilo na svim ovim proteklim gozbama. Stoga, krenimo u nove avanture i pothvate! Nakon utrke očekuje Vas okrjepa u Rodeo izvedbi i nadamo se da će s njom biti više sreće nego što je bilo prošle godine. "Dogodilo se i ne ponovilo se" kažu stari ljudi što se i mi svi zajedno nadamo. :) 

Giant Zik 2019

Kako to inače biva na našim "ligaškim nedjeljnim mtb druženjima" nakon reda vožnje, ića i pića dolaze na red i dodjele i tombola a tu smo naravno opet mi tj. Giant no ove nedjelje smo i na Državnom Ciklokros prvenstvu u Puli. Bez obzira na događanja u Puli očekujemo da nam se na vrijeme, u ponedjeljak ujutro pošalje list sa svih 10 dobitnika poklon bonova! S nama su naravno do kraja sezone tu i GroAlps maraton koji osigurava jednom sretniku startninu za svoje drugo izdanje koje će se odigrati zadnjeg vikenda mjeseca svibnja te ENDURO bikes & stuff trgovina iz Pule sa još jednom svjetlosnom instalacijom.

Dakle želite li, možemo se vidjeti u nedjelju, 13.1.2019. u Ronjgima jer ukoliko smo Vas zainteresirali, pročitati i saznati više o GIANT MTB Zimskoj ligi Istre i Kvarnera i kako sudjelovati možete na našoj FB stranici http://bit.ly/GIANTmtbZLIK.

Zanima Vas kako je bilo prošle godine? Mi na to imamo samo video odgovor

i naravno priče koje se prenose s generacije na generaciju ali o tome više uživo s našim starim "ligašima"!

FB page lige http://bit.ly/GIANTmtbZLIK
FB event utrke http://bit.ly/GIANT_mtb_Zlik_4kolo
Link na prijave http://bit.ly/Giant_Zlik_4kolo