Peto kolo GIANT MTB zimske lige Istre i Kvarnera i četvrta pobjeda Sikošeka!

Drugo ovogodišnje kolo iznova je donijelo Sunce, ali i četvrtu pobjedu Sikošeka (JB Team) koji je ujedno i prvi u kategoriji Master A. Drugi je u cilj ušao talijan Giacomo Chiumenti (Velociraptors) koji je i prvi u kategoriji Kadeta tj. U17 Treći je u cilj ušao Alen Tomašev (BK Crikvenica) osvojivši prvo mjesto u svojoj kategoriji seniora (U30).

Kod mladih vozača (U13/U15), koji voze nešto kraću utrku, pobjedu je odnio Antonio Ban (BK Rijeka) ispred drugoplasiranog Irneja Mijatovića i trećeplasiranog Sandra Hrabara, obojice iz kluba domaćina utrke - BBK Team Rodeo.

Nakon utrke je uslijedila dodjela diploma najboljima te tombola u kojoj su najsretniji natjecatelji dobili poklon bonove GIANT-a.

Rezultate možete pogledati na slijedećim linkovima: 

Čestitamo svim natjecateljima na sudjelovanju i zahvaljujemo se domaćinima na dobrom druženju i na još jednom uspješno organiziranom kolu GIANT MTB Zimske lige!

Bacite oko i na odličan video čiji je autor Mario Poleti

Slijedeće kolo nas vodi u Buzet 4. veljače 2018. godine na utrku u organizaciji BK Buzeta inače dobro znanih zimskoligaša! Vidimo se u Buzetu?

FB page lige - https://goo.gl/RcFwaB