Potpuno novi XTC!

Potpuno nova geometrija donosi lakši i krući XC okvir koji bolje upija vibracije. XTC Advanced 29er okvir teži 995g, a Advanced SL manje od 900g. Jedna od novosti je i širina cijevi sjedala koja je sada 30.9mm, to omogućava lakšu instalaciju dropper cijevi sjedala. Kut cijevi sjedala je 73.5°, a headtube-a 69.5° što znači da su usponi lakši, a spustevi zabavniji na ovom biciklu.

XTC Advanced 29er 3 

Najpovoljniji model u XTC ergeli dolazi u crveno/plavoj kombinaciji. Opremeljen je potpuno novom 1x12 Sram SX pogonskom grupom, Giant Crest RL suspenzijom, Shimano hidrauličnim kočnicama i XCT disk kotačima na kojima dolaze Maxxis Rekon Race gume.  

XTC Advanced 29er 3

XTC Advanced 29er 2 

Ovaj bicikl ne može ostati nezapažen, a s njim će biti zadovoljan svaki rekreativac i natjecatelj. Model dolazi u zlatno/srebrnoj boji te je opremljen novim 1x12 Shimano SLX pogonskim sustavom, RockShox Recon RL suspenzijom i Shimano MT500 hidrauličnim kočnicama.

XTC Advanced 29er 2

XTC Advanced 29er 1

Prava race-ready XC jurilica dolazi u „stealth“ varijanti, a opremljena je potpuno novom Shimano Deore XT 12-brzinskom grupom, Fox 32 Float SC Perfromance suspenzijom i karbonskom cijevi sjedala. Efektivnosti ovog bicikla posebno pridodaju Giant XCR1 karbonski kotači koji teško gube brzinu.

XTC Advanced 29er 1
 
 XTC Advanced 29er SL 1

Kao šećer na kraju predstavljamo XC bicikl stvoren za pokoravanje staza i natjecanja. SL okvir izrađen je od najkvalitetnijeg karbona, iz tog razloga je izrazito krut i lagan. Metalik plava boja u kombinaciji s bojom ugljena daje poseban izgled ovom biciklu. Model je opremljen s 1x12 Shimano Deore XT grupom, RockShox SID Select+ suspenzijom i Giant XCR1 karbonskim kotačima.

XTC Advanced 29er SL 1

 


Cijelu ponudu XTC modela možete pogledati klikom na link ili jednostavno dođite u Giant Store Zagreb i uvjerite se u ljepotu ove prave XC jurilice.