Sakupljanje igračaka i knjiga u GIANT Store-u Zagreb

Pozivamo sve sportaše, bicikliste, roditelje, prijatelje i građane Hrvatske da u svojim kolektivima i radnim mjestima organiziraju i animiraju svoje kolege da prikupe igračke i knjige te tom velikom gestom usreće veliki broj djece. Sve prikupljene donacije u igračkama bit će podijeljene dječjim vrtićima dok će knjige završiti u gradskoj te školskim knjižnicama, a ostatak će biti dodijeljeni Crvenom Križu Orahovica da usreći one najmlađe na dolazeće blagdane.

Igračke za HUMANITARNU AKCIJU Plivačkog kluba Orahovica

 

GIANT se pridružio akciji, sudjelujte s nama!

 

Donacije možete donijeti i u GIANT Store Zagreb ili kod nekog od naših partnera do 4.12.2017. u 20h ili ih poslati (poštom ili Tiskom) na adresu:

Plivački klub Orahovica 
Petra Preradovića 6,
33515 Orahovica

Jednako tako možete ih donijeti osobno 08.12.2017 između 18 i 20 sati u Multifunkcionalnu dvoranu u Orahovici, (bivše kino) kada će predstavnici svih institucija preuzeti donacije na Svečanom proglašenju pobjednika plivačkog natjecanja Djeda Mraza. Prošle godine uspjeli su prikupiti veliki broj igračaka iz cijele Hrvatske za dva dječja vrtića te za još nekoliko obitelji, a ove se godine nadamo još boljem odazivu.