Salomon tenisice i japanke na akciji

Najpovoljnije u Hrvatskoj

Ovog ljeta zaboravite na umorne i bolne noge i leđa zbog neudobne obuće, provedite odmor aktivno i udobno uz Salomon sportsku obuću. Uz mnoštvo različitih modela za vas smo snizili i Salomon X Alp Spry model koji sada možete kupiti za 599,99kn te uštedjeti 300kn te Rx Break japanke kojima je cijena 299,99kn, a kupnjom kojih štedite 200kn. Trenutno, vjerojatno najbolje cijene za navedene modele u Hrvatskoj.


X ALP SPRY 

Planinarske cipele koje spajaju tehničku učinkovitost i udobnost. Dizajnirane su za planinare i alpiniste, koji na svojim brzim usponima i spustovima trebaju cipele koje im omogućavaju brzo hodanje i lako penjanje. Radi se o jedinstvenom sastavu koji garantira lakoću, jednostavno savijanje i fleksibilnost potplata po njegovoj cijeloj dužini, a istovremeno vrhunsku bočnu krutost, koja je ključna za stabilnost. Time je zajamčeno udobno i brzo hodanje na manje zahtjevnim terenima i oslonac, tvrdoća i samopouzdanost kod tehničkog penjanja.  Niska težina i poseban potplat Contagrip®, čine X ALP SPRY pravom cipelom, bez obzira jeste li tek na početku uspona ili visoko u planini. Radi se o cipeli koja kombinira bogato znanje i iskustvo najvećih alpinista i stručnjaka za Salomon obuću.

Japanke RX BREAK 

Savršeni partner u ljetnim danima, kad ćete nakon napornih aktivnosti, sportsku obuću zamijeniti prozračnijom i udobnijom. Svojom mekoćom, udobnošću i niskom težinom RX BRAKE japanke omogućavaju da vaša stopala odmaraju, a mišići se brže regeneriraju! Namijenjene su sportašima za opuštanje nakon napornih aktivnosti i za svakodnevno nošenje. Uz pomoć 360 stupanjskog obuhvata stopala imat ćete osjećaj da nosite tenisice, a ne japanke. Stopalo je fiksirano i hod je pravilniji i ugodniji. Tehnologije OS Tendon i OS Muscle pomoći će pri odrazu i amortizaciji. Tako će svaki korak biti lagan, a mišići opušteni. Uz Contagrip® potplat samopouzdan korak je zajamčen.

Pogledajte kompletnu SALOMON ponudu na popustu i provedite ugodno, udobno i aktivno ljeto!