Šesti obračun kod St. Becich - 5. kolo Giant ZLIK-a

Staza u dužini od cca 4 km, kao i prijašnjih godina vijugat će kroz šumu, očekuje vas nekoliko iznenađenja po putu, a za kraj očekujte spust prije ciljne ravnine. U svakom slučaju niste li vozili stazu, dođite napraviti probni krug jer ima dosta slaloma kroz šumu te vas ujedno molimo da se ne grlite sa stablima jer je malo usko pa ne želimo raditi gužvu na stazi... :)

Start dječje utrke koja se vozi na kraćoj stazi prilagođenoj dječjim uzrastima možete očekivati od 12:00h dok se start glavne utrke očekuje u 12:26h. Najbrže natjecatelje očekuju diplome na postoljima, a za sve sudionike organizirana je GIANT tombola na kojoj možete osvojiti poklon bonove. S nama su u tomboli i GroAlps maraton koji dijele startninu za svoje drugo izdanje koje nas očekuje u ovoj godini te Enduro bikes and stuff trgovina iz Pule koja će osvijetliti jednog sretnika.

Prijave počinju od 10:30h, a za povoljniju kotizaciju od 35.00 kn iskoristie predprijave na stranici prijavim.se i to točno ovdje:  http://bit.ly/GiantZlik5koloPrijave . Na dan utrke prijava iznosi 50.00 kn uključujući startni broj od 15,00 kn koji se koristi na svim kolima lige. Prijavite se na vrijeme i budite s nama na još jednom zanimljivom kolu lige u nedjelju 27. siječnja!

Prijave na utrku - http://bit.ly/GiantZlik5koloPrijave
FB event http://bit.ly/Giant_Zlik_5kolo
FB page lige http://bit.ly/GIANTmtbZLIK

Promo video: