Šesto kolo Giant MTB Zimske lige Istre i Kvarnera odlazi na more!

BK Novigrad dobro pozbnati domaćin.

ZLIK  Novigrad 6. kolo 2020.

Domaćini ovog "morskog" kola, BK Novigrad već su dobro poznati organizatori kola lige, a ovo mjesto je već provjerena lokacija gdje dolazimo već petu godinu. Prethodnih godina imali smo nešto lošije vrijeme pa se napokon nadamo i povoljnijim vremenski uvjetima. Prilažemo fotografije s prethodnih godina da potvrdimo da i u Novigradu možemo imati lijepo vrijeme pa i nositi kratke rukave. :)

Zabavna dinamična staza s vožnjom uz samo more!

ZLIK  Novigrad 6. kolo 2020.

Glavna utrka vozi se na stazi dužine od oko 5 km i sastoji se od kratkih uspona i spustova, singletrackova i slaloma kroz šumu te se dijelom spušta i ide uz more po plaži. U Novigradu Vas očekuje zabavna i dinamična staza koja nije tehnički posebno zahtjevna te ju stvarno može voziti svatko, ali će i najzahtjevnijim vozačima biti zanimljiva jer izvlači maksimum snage kojom se može voziti. Dječje utrke kreću sa startevima od 12 sati na posebno priređenoj stazi za ovu priliku u dužini od 300 metara koja se nalazi u neposrednoj blizini mjesta baze i prijava kod MK Pirates. Start glavne utrke i utrke U13/U15 kategorija se očekuje od 12.26 sati što je već "zimskoligaška" tradicija.

GIANT tombola na kraju

Kao i uvijek najbrži i najspretniji će biti nagrađeni, a za sve natjecatelje kao već uhodana praksa organizirana je tombola sponzora GIANT HRVATSKA na kojoj možete osvojiti vrijedne poklon bonove. Pored GIANT tombole, uz nas je i dalje brand First In The Raw koji nam na svako kolo donosi #zdravizalogaj u obliku sirovih orašasto-voćnih pločica koje će neki natjecatelji imati prilike i probati.

Prijavite se povoljnije preko prijavim.se

Prijave počinju od 10:30 te traju do 11.45 sati. Za povoljniju kotizaciju potrebno je prijaviti se na portalu prijavim.se do najkasnije 24 sata prije utrke i to putem linka http://bit.ly/GIANTmtbZLIK_2019_6kolo_prijave. Najmlađi natjecatelji u kategorijama U7, U9 i U11 (mala utrka) ne plaćaju kotizaciju. Sudjelovanje je moguće isključivo na vlastitu odgovornost. Organizator zadržava pravo izmjene programa.

Ponovimo i da za sudjelovanje na utrkama NIJE potrebna licenca Saveza jer se radi o rekreativnoj utrci, a nakon utrke je svim sudionicima osigurana i okrijepa te nastavak druženja s motoristima iz MK Pirates koji za ovu prigodu pomažu i nesebično dijele svoj prostor s biciklistima.

Više o GIANT MTB zimskoj ligi Istre i Kvarnera možete saznati na FB stranici. Detaljnije o svakom kolu možete pratiti u kreiranim eventima lige a raspise i druge tehničke detalje također možete pronaći i kod našeg partnera www.prijavim.se prilikom prijave na svako od kola lige.

Link za prijave: http://bit.ly/GIANTmtbZLIK_2019_6kolo_prijave
FB event: https://www.facebook.com/events/2198065133820723/
FB page lige: www.facebook.com/mtb.zimskaliga/
Fotografije: BK Novigrad, Giant Zlik i Chip timing

Vidimo se u nedjelju 2. veljače gdje ćemo se zabavljati u organizaciji BK Novigrada na još jednom kolu GIANT MTB Zimske lige ovog drugog dijela sezone!