Slovensko kolo odvrtilo se sedmi put!

Sve je bilo kako smo i očekivali od samih prijava gdje ste dobili kvalitetne brandirane čarape pa sve do najava i vođenje programa g. Dekleve, poliglota, te njegove pomno probrane glazbe. Sve je bilo na svome mjestu. A staza? Same pohvale i svi na kraju blatni i sretni!

Na startnoj liniji se ukupno pojavilo 75 natjecatelja. Bilo je hladno i bilo je blata, ali su sudeći po reakcijama svi bili zadovoljni. Organizacijska ekipa MTB Trail centra Kočevje je toliko dobro uigrana da je njihov Janez Dejak čak mogao i odvoziti kolo lige pošto se sprema za neke važne utrke početkom MTB sezone. No to nas ne čudi jer je ova organizacijska ekipa i ove godine, već treću godinu za redom, dobila nagradu za najbolju utrku nacionalnog slovenskog XC kupa (SloXCup).

Pobjedu Glavne utrke je slavio Gregor SIKOŠEK (JB Team Novo Mesto) kao prvi u Master A kategoriji, a odmah iza njega u cilj ulazi Jani PREŠEREN (B.V.G. GULČ - BTS COMPANY) inače prvi u Master B kategoriji, kao treći u cilj je ušao Jože VESEL (KD PAPEŽ PODGORJE).

Nešto kraću utrku, točnije 2 njena kruga (U13/U15 kategorije) vozili su i uspješno završili kao prva mlada dama Daša MLAKAR (MBK SPORTR.SI) dok drugi i treći u cilj ulaze dečki Erik VORKAPIĆ (BK Grobnik) i Marko TURČIĆ (BK Grožnjan).

Najbrži i najspretniji su u dječjoj utrci naravno najstariji i najiskusniji vozači kategorije U11 koji su zauzeli prve 3 pozicije a to su redom: Lenart DEJAK (ENERGIJATEAM.COM), Žan ROJC (CALCIT BIKE TEAM) i Noa KUHAR (BK ŽMINJ).

Nakon toplog ručka uslijedila je dodjela nagrada i neizbježna tombola s nagradama GIANT-a, GroAlps maratona i Enduro bikes and stuff trgovine iz Pule. Svi oni se mogu naći u foto galeriji dobitnika na FB stranici lige dok će na njihov mail biti poslane upute što i kako s poklon bonom koji su osvojili.

Ukoliko želite znati više ili možda želite sudjelovati a nemate dovoljno informacija o GIANT MTB Zlik-u poklikajte ove poveznice i saznajte više! Slijedeće kolo je na rasporedu u nedjelju 16.12.2018. koje će se vratiti u Istru i to u Pulu kod BK Pule! Kolo koje nismo imali prošle godine a svakako je kao i uvijek vrijedno pažnje kao i prethodnih godina.

- FB stranica http://bit.ly/GIANTmtbZLIK

Za kraj ovdje pogledajte i sve rezulate 2. kola GIANT MTB ZLIK / XC Kočevje 

- rezultati po kategorijama http://bit.ly/2koloGiantZlik_Cat
- ukupno po utrkama http://bit.ly/2koloGiantZlik_Overall 
- krugovi - http://bit.ly/2koloGiantZlik_Laps

Čestitamo svim junacima na odvoženoj utrci!

FB stranica lige: http://bit.ly/GIANTmtbZLIK