Spaljivanje nakupljenih kalorija počinje već ovaj vikend

Bivši posjed plemićke obitelji Becich već petu sezonu ugošćuje kolo Zimske lige i nabolje bicikliste Istre i šire okolice. Prva utrka u novoj 2018. godini je najbolja prilika za "spaljivanje" skupljenih kalorija i povratak u formu. Kao i prijašnjih godina staza će vijugati kroz šumu uz neizostavan spust prije ciljne ravnine, ukupno oko 4 km. U odnosu na prošlu godinu, staza je dobila još jedan slalom kroz šumu, ali i nekoliko iznenađenja po putu. Možete pogledati i video vožnje s prošlogodišnje utrke:

Start dječje utrke se očekuje od 12:00h, a vozi se na kraćoj stazi prilagođenoj dječjim uzrastima dok se start glavne utrke očekuje u 12:26h. Najbrži natjecatelji dobivaju medalje po kategorijama, a za sve sudionike organizirana je GIANT tombola na kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade. SmartGrow će također biti prisutan sa svojim nagradama ali i MTB Slavnik koji nagrađuje jednog natjecatelja s free startninom za ovogodišnje izdanje.

Prijave počinju od 10:30h, a za povoljniju kotizaciju od 30.00 kn možete se pretprijaviti na linku: https://goo.gl/RDTHSX.
Na dan utrke prijava iznosi 50.00 kn. Budite s nama u nedjelju 7. siječnja gdje nas sve očekuje najavljenih čak 13 stupnjeva!

FB page lige https://goo.gl/RcFwaB
FB event https://goo.gl/28u33f