TRC ADVANCED cestovni bicikl godine

40 finalista samo jedan pobjednik.

Konkretnije, TCR Advanced 2 2018 . rigoroznim je odabirom odabran između 40 finalista te proglašen ukupnim pobjednikom. O procesu odabira i kriterija možete pročitati u samom članku ili pogledati video.

Performanse, udobnost, vrijednost...

Između ostalog izdvojili su ga zbog njegovih "fantastičnih performansi, impresivne udobnosti zapanjujuće vrijednosti", urednici su napisali kako će TCR Advanced 2, model koji su testirali, "učiniti svakog da se osjeća kao bolji vozač".

Probudite zvijer i otkrijte nove mogućnosti.

"Vožnja na TCR Advanced 2, ustaljenom brzinom, je potpuno zadovoljavajuća i nevjerojatno udobna." napisali su urednici. "No nagazite li ga, postaje uistinu živ, s vjerojatno beskonačnim mogućnostima."

 

TCR vladar ceste.

Ovo je treći puta da je bicikl iz TCR serije osvojio Cycling Plus/BikeRadar nagradu za cestovni bicikl godine. Ono što su urednici napisali je: "Najnoviji TCR je proces evolucije, ne revolucije. Giant je doradio dizajn sa suptilnim poboljšanjima koji su rezultirali jednim od bicikala koji će zadovoljiti najzahtjevnije po dobroj cijeni."

Giant-ovi dijelovi oduševili.

Urednici su također pohvalili neke od Giant-ovih 'high-performance' komponenti koji su dijelom TCR Advnced-a, uključujući GIANT-ove kotače ( Giant WheelSystem ). "Giant-u treba čestitati na njihovoj predanosti u razvoju vlastitih dijelova i setova kotača (wheelsets)", rekli su između ostalog. "Stari inkorporirani brendirani dijelovi zamijenjeni su novim visoko kompetentnim odlično izrađenim i dizajniranim završnim dijelovima."

GIANT TCR

GIANT TCR

Cijeli članak možete pročitati na BikeRadar webu , a našu TCR Advanced ponudu pogledajte na: https://goo.gl/vFdyFf