Treće kolo GIANT Zimske lige Istre i Kvarnera i treća pobjeda Sikošeka!

Prognoza je najavljivala šest stupnjeva dok je "real feel" uz nešto vjetra bio više blizu nuli. Natjecateljima hladnoća nije smetala, a čini se najmanje Gregoru Sikošeku (JB team) koji je nastavio svoj ovogodišnji pobjednički niz nakon prvog i drugog kola. Sikošek je ujedno i prvi u svojoj kategoriji Master A, dok je kao drugoplasirani u cilj ušao Sandi Bažon (BBK Grožnjan), ujedno i prvi u Senior kategoriji (U30), treći je ciljem prošao Deni Baniček (BK Bike Event) te u istoj kategoriji uzeo 2 mjesto. 

Natjecatelji su bili vidno zadovoljni kao uostalom i organizatori koji se zahvaljuju sponzorima lige i ovogodišnjeg izdanja XCO Žminjska Boška, a to su izuzev GIANT-a, SmartGrow, Općina Žminj i Turističa zajednica Općine Žminj. Bogatom Giant nagradnom fondu od ovog kola se pridružuje i organizator maratona MTB Slavnik koji će na svakom kolu do kraja lige dodijeliti jednu besplatnu startinu za 2018. godinu.

Prvo slijedeće kolo nas očekuje "tek" slijedeće godine u Poreču točnije u mjestu St. Becich i to 7. siječnja 2018. na već tradicionalnoj utrci XCO St. Becich.

Rezultate III. kola GIANT MTB Zlik XCO Žminjska Boška možete pogledati na slijedećim poveznicama:

 

Čestitamo svim natjecateljima i dobitnicima nagrada!

FB page lige: https://goo.gl/RcFwaB