Turčić, Peruško i Bilić najbrži u Roču!

Start je uslijedio nakon grupnog fotografiranja s lokalnim maškarama i uz prognoziranih 5 stupnjeva iako je "real feel" bio puno pozitivniji i topliji. Pobjednik glavne utrke Anthony Bilić (KBBXS Adrenalina) ujedno je i pobjednik juniorske kategorije. Iako već poznat "zimskoligaš" ovo mu je bio prvi nastup na kolu Zimske lige ove sezone. U cilj kao drugi je ušao Giacomo Chiumenti (Velociraptors) ujedno i prvi u kategoriji kadeta, nakon njega, treći u cilj je ušao Riječanin Lovro Matek (BK Zadar) ujedno i drugi u juniorskoj kategoriji.

Najbolji u utrci mladih vozača (utrka U13/U15, čija je utrka nešto kraća, opet je pobijedio uvjerljivi Ivan Peruško (BK Axa), ujedno i prvi u kategoriji U15 ispred drugoplasiranog Erika Vorkapića (BK Grobnik) koji, kao nešto mlađi, vozi u kategoriju U13. Iako su u dječjoj utrci svi pobjednici, najbrži je bio Marko Turčić (BBK GROŽNJAN) koji je kao najstariji pobjednik i kategorije do 11 godina.

Nakon utrke uslijedila je dodjela diploma i prigodnih poklona najbržim i najboljim te tombola, u kojoj su najsretniji natjecatelji osvojili bonove GIANT-a. SmartGrow je ovoga puta podijelio svoje pakete drugoplasiranima u muškim veteranskim kategorijama i drugoplasiranoj seniorki. Maraton MTB Slavnik je i u ovom kolu nagradio jednog natjecatelja s besplatnom startninom za svoj maraton u svibnju, a nagradnom fondu se od ovoga kola priključio i GroAlps Bike Marathon s također besplatnom startninom za svoje prvo izdanje koje će se održati krajem svibnja.
 
Rezultate možete pogledati na poveznicama koje slijede. 
Rezultati po kategorijama https://goo.gl/PVxHA8
Rezultati ukupno https://goo.gl/KSZVNv 
Rezultati po krugovima https://goo.gl/wDTAet

Čestitamo svim natjecateljima na upornosti protiv ovolike količine blata i zahvaljujemo se domaćinima na vrlo uspješno organiziranom kolu GIANT MTB Zimske lige!

Slijedeće kolo nas vodi u Novigrad, 18. veljače, na utrku XCO Novigrad u organizaciji BK Novigrad!

FB page lige - https://goo.gl/RcFwaB