Uspješno završena 11. sezona Giant MTB Zimska liga Istre i Kvarnera

Nakon snijega i sibirskih hladnoća, uslijedilo je nešto kiše dan prije, dok nas je na dan utrke dočekalo pravo proljetno i sunčano vrijeme uz prilično ugodnih 8 stupnjava. Finale uvijek donese zanimljive situacije, a ove godine to su bili, šest natjecatelja iz Ukrajine koji su se natjecali u raznim kategorijama, kao i dvoje natjecatelja iz XC Teama Pljevlja iz Crne Gore.

Najbolji i najbrži finalnog kola

Pobjedu u glavnoj utrci je odnio SHEVTSOV Artem (Ukrain National Team) ispred MEŠTRIĆ Matije (BK Maraton Kreidler) koji je ušao u cilj s oko 24 sekunde zaostatka. Nakon njih u cilj ušli su redom LUKAN Pavlo, BUKLEY Anton i HUDYMA Oleksandr (Ukrain National Team).

Najbolji u utrci mladih bio je PERUŠKO Ivan (BK-CC Axa), koji je pobjede odnio svaki put kada se pojavio na kolu ove sezone, i to ispred IVANČIĆ Giania (TK Pula) koji je, iako stari "ligaš", nastupio prvi puta na kolu u ovoj sezoni lige. U dječjoj utrci pobjedu je uvjerljivo odnio DEJAK Lenart (ENERGIJATEAM.COM) ispred TURČIĆ Marka (BBK GROŽNJAN) i MAJCAN Nina (BK MTB Istra Pazin)

Kuhana topla okrijepa uslijedila je nakon utrke kao i proglašenje najboljih ovog završnog kola. Tombola sponzora ovogodišnje sezone Zimske lige GIANT Hrvatska razveselila je i zadnji puta ove sezone najsretnije natjecatelje po Random.org aplikaciji. Najsretnije odabrane drugim random odabirom su nagradili maratoni MTB Slavnik i GroAlps bike maraton besplatnim startninama za svoja izdanja u 5 mjesecu.

Rezultati osmog završnog kola
Rezultati po kategorijama https://goo.gl/NGvRtW
Rezultati ukupno https://goo.gl/cmCyGv
Rezultati po krugovima https://goo.gl/omJxsf

Proglašeni si i kupni pobjednici Giant MTB Zimske lige Istre i Kvarnera po kategorijama

Na samom kraju ovog nedjeljnog događanja uslijedilo je i proglašenje najboljih i najupornijih natjecatelja cijele sezone koji su nagrađeni praktičnim darovima sponzora GIANT Hrvatska kao i dodatnim poklon bonovima raznih vrijednosti raspoređenih po postignutom uspjehu. Pobjednici nekih od kategorija su dodatno nagrađeni i SmrtGrow poklonima koji su nas također pratili svojim praktičnim nagradama kroz sva kola sezone. 
Ukupan prikaz svih nagrađenih po kategorijama možete pronaći na portalu prijavim.se koji je ligu pratio predprijavama i najavama cijelu ovogodišnju sezonu te im se i ovim putem zahvaljujemo.


Ukupni rezultati lige po kategorijama: https://goo.gl/BDY2qi

Čestitamo svim natjecateljima koji su se sudjelovali na kolima ovogodišnje Giant MTB Zimske lige, posebno onima najboljim koji su uspjeli u ovim posebnim zimskim uvjetima okrenuti vrijeme i zimske treninge u svoju korist. Vozili ste s nama ili se vidimo slijedeće zime?

Bacite oko i na sjajan video Bojan Horvata

 

FB page lige - https://goo.gl/RcFwaB