Uvati Vitar 2017.

Izuzev utrka, event je obilježilo i druženje te showroom na kojem smo predstavili svoje modele.

Giant Hrvatska - Uvati vitar 2017

Kad već govorimo o predstavljanju modela, možda je i vrijeme da vas podsjetimo na našu 20% za 20 godina akciju, tj. 20% popusta na sve performance modele i 2017..

No, vratimo se Braču, moru, Sutivanu i vatanju vitra. Sutivan se opet pokazao da može biti bike friendly domaćin. Uz hvale vrijedne organizatore i volontere, ne smijemo zaboraviti i one zbog kojih se sve to i događa, a to su biciklist koji su dolaskom i vožnjom po bračkom terenu tj. kamenjaru pridonijeli ovom sjajnom vikendu. Prvi dan smo se upoznavali, poslušali neka predavanja te predstavili naše nove modele. Drugi je dan bio rezrviran za bicikliste, utrke i proglašenje pobjednika koje smo nagradili prigodnim poklonima, a  Hrvoje Jurić darovao im je svoju knjigu Cestom leda do kraja svijeta.

Hrvoje,koji je uvijek rado viđen gost, te mu se zahvaljujemo na odličnim fotografijama i druženju, "ukazao" se i u našem kutku.

Trećeg je dana održana utrka za djecu pod nazivom "Park is mine" koja je bila uzvrsno posjećena. Pobjednici dječje utrke dobili su priliku fotografirati se s pobjednicima XCM utrke te zahvalnice i i GIANT poklone. Ukratko to je to, mi smo se sjajno proveli, a i dogodine ćemo, a vi koji ste ove godine propustili ovaj sjajan događaj, a ljubitelj ste biciklizma, pridružite nam se slijedeće godine.

Službene rezultate možete pogledati na sljedećem linku