Giant jesenska rasprodaja bicikala

Liv Tempt

Bicikl dizajniran kako bi doživjeli svoje prvo „off-road“ iskustvo ili pak ugodnu vožnju na posao.

Liv Tempt

Ako ste odlučili da je došlo vrijeme da i Vi uživate na uskim šumskim putevima onda je Liv Tempt bicikl koji će Vam taj put zasigurno olakšati. Uz hidraulične kočnice i Shimano pogonski sustav neće biti te prepreke koju nećete moći savladati. Lagani aluminijski okvir pravo je olakšanje kada je u pitanju transport, a za gradske „rinzole“ pobrinut će se prednja suspenzija. 

Liv Flourish

U potrazi ste za laganim i svestranim biciklom lijepog dizajna? Liv Flourish modeli su upravo ono što Vam treba.

Liv flourish

Flourish bicikl laganog je aluminijskog okvira, funkcionalnog i elegantnog dizajna pa ga upravo to čini savršenim gradskim ženskim biciklom. Okvir je dizajniran tako da omogućava lako penjanje i silaženje s bicikla. Broj brzina velikog raspona daje Vam mogućnost ugodne vožnje na ravnim i brdovitim cestama, a serijski ugrađeni blatobrani čuvat će Vas od neželjenih mrlja na odjeći. Dobro podstavljeno kožno sjedalo s oprugom i kožne ručke volana pružit će Vam maksimalnu udobnost u svim uvjetima.

Giant Roam

Niste sigurni kojim putem biste krenuli? Bez brige! Ovaj, godinama best buy model u trekking kategoriji, uvijek će vas pratiti.

Giant Roam

Giant Roam višenamjenski je bicikl koji će Vam pružiti ugodne vožnje po cesti, makadamu i šumskim putevima. Lagani aluminijski okvir i ravna pozicija volana daju najbolje kvalitete brdskog i cestovnog bicikla pa je stoga izuzetno okretan i brz. Snažne disk kočnice i prednja suspenzija omogućavaju udobnu i dobro kontroliranu vožnju u svim uvjetima, a odlazak na posao je još brži i bezbrižniji uz 28” kotače i već ugrađeni blatobran na okviru bicikla.

Animator i Adore 

Kada su u pitanju naši najmlađi jako je važno dobro i pravilno izabrati bicikl jer prvi dojam je nerijetko i najvažniji.

Giant dječji bicikli

Animator je model dizajniran za dječake, a Adore za djevojčice. Oba modela dolaze u veličinam 12“ i 16“. Veličina 12“ primjerena je djeci od 2 do 4 godine, a 16“ od 4 do 6 godina.
Naše dječje bicikle odlikuje lagani aluminijski okvir kako bi se izbjegle ozljede koje može nanijeti pretežak bicikl pri padovima. Za sigurno i zabavno zaustavljanje tu je ugrađena torpedo kočnica, a zaštita od lanca na pogonskom sustavu učinit će život mama malo lakšim. Pomoćni kotači služit će Vašem mališanu dokle god ne bude spreman ili spremna za samostalno pedaliranje. 

Kliknite ovdje kako biste pregledali kompletu ponudu modela na akciji