XCO Bunarić 2019

 

Sjajna organizacija!

XCO Bunarić 2019

Ovu rekreativnu MTB utrku imena XCO Bunarić 2019. i više nego odlično, zahvaljujući temeljitim višemjesečnim pripremama, uz pomoć svojih volontera, organizirali su vrijedni članovi Biciklističkog kluba Slatine. Ovo je šesti put da su se slatinski biciklisti uhvatili u koštac s ovim nimalo jednostavnim poslom, organizacijom ove sve popularnije utrke. U Slatinu je tako pristiglo 60-ak biciklista, i to ne samo iz Slavonije i Baranje kako govori samo ime lige, već i iz Bosne i Hercegovine te Mađarske pa je i ovogodišnje izdanje poprimilo i međunarodni karakter.

Matej Skuzin apsolutni pobjednik!

XCO Bunarić 2019

S obzirom na težinu staze i čak 5 krugova dugih 5.300 metara što po samoj šumi, makadamu ili asfaltu, bilo po  teškim usponima ili možda i još nezgodnijim strmim opasnim spustovima, kao apsolutnog pobjednika utrke XCO Bunarić 2019.  bez previše razmišljanja možemo proglasiti člana BBK Požege Mateja Skuzina, najbržeg u kategoriji ELITE. Nešto malo manje od 7 minuta za ”letećim Požežaninom” stigao je Mađar Peter Nagy, a kao treći Saša Jeftinić član BK Lood Orahovica.

Najbolje plasirani natjecatelji  osim medaljama nagrađeni su i vrijednim nagradama sponzora (GIANT SBU bonovi, Zmajska pivovara, Organica vita, TZ Grada Slatine, Trgovina Bike dijelovi,…), a također organizatori su po završetku svečane dodjele odličja i zajedničkog ručka upriličili i tombolu (koju je omogućio glavni sponzor lige GIANT) u kojoj su sudjelovali svi natjecatelji ove itekako posebne i uspješne utrke.

Kompletne rezultate preuzmite klikom ovdje

Više na stranicama udruge :

http://slavonska-biciklisticka-udruga.hr/najave_utrka/xco-bunaric-slatina-30-06-2019/  


Bacite oko na video: