fbpx

Novi Revolt E+ sinonim je za gravel avanture

MY22_Giant_Revolt_E+_Action_0008

OSVAJAJTE KILOMETRE CESTE ILI MAKADAMA, NA OVOM SVESTRANOM E-BICIKLU. S POTPUNO NOVIM SYNCDRIVE PRO MOTOROM I OKVIROM KOJI OMOGUĆUJE SAVRŠENU VOŽNJU, REVOLT E+ SPREMAN JE ZA AVANTURU O KOJOJ SANJATE.

Nove tehnologije, uključujući poboljšani SyncDrive Pro sistem integriran u Shimano EP8 motor, čine ga savršenim odabirom za vaše avanture na cesti, makadamu ili mješovitom terenu.

Od asfaltiranih cesta do grubih makadama, od svakodnevnih vožnji do dužih avantura, svestrani novi Revolt E+ dat će biciklistima svih razina moć da voze dulje i brže na raznim tipovima terena.

Najnoviji iz ponude Giantove rastuće kolekcije E-bicikala, Revolt E+ sadrži novi SyncDrive Pro sistem koji pokreće Shimanov EP8 motor. Ovaj prilagođeni pogonski sklop omogućuje ravnomjerno ubrzanje na asfaltiranim cestama, po šljunku ili makadamu. Također, optimiziran je za rad sa Shimano Di2 elektroničkim ručicama mjenjača, što omogućuje čisto i jednostavno postavljanje koje ne zahtijeva dodatni zaslon na volanu.

U usporedbi sa SyncDrive Pro sustavima koji se koriste na mnogim drugim Giant E-biciklima, Shimano EP8 motor podešen je da slabije reagira na ulazni moment, a više na kadencu. To ga čini idealnim za stabilno okretanje pedala, te je izvrsna opcija za vožnju makadamom. Težak samo 2,8 kg, isporučuje 85 Nm okretnog momenta, lagan je i moćan motorni sustav.

Revolt E+ također sadrži Giantovu SmartAssist tehnologiju. Šest pametnih senzora precizno mjere snagu pritiska na pedale, izračunavajući upravo onu količinu podrške potrebne za stvaranje prirodnog, moćnog doživljaja vožnje. Vozač može odabrati i automatsko prilagođavanje razine potpore tijekom vožnje što mu omogućuje da se usredotoči samo na uživanje. SmartAssist također pomaže u optimizaciji energetske učinkovitosti vozača kao i baterije.

Od jednodnevnih vožnji do višednevnih turneja, s većim naglaskom na duže vožnje, Revolt E + dolazi s potpuno novom EnergyPak Smart Compact 500 baterijom, integriranom u donju cijev okvira. Ovo je Giantov najnapredniji sustav baterija za e-bicikle, koji nudi veći domet i mogućnosti brzog punjenja (do 80 posto za 2,2 sata). Revolt E + također nudi opciju EnergyPak Plus “range extendera”, koji pruža dodatnih 250 Wh kapaciteta.

Smješten na gornjoj cijevi okvira, novi RideControl Go gumb omogućuje vam brzu i jednostavnu promjenu načina napajanja. LED lampice u boji olakšavaju pregled načina rada, a također pokazuju i razinu baterije tijekom vožnje. Za dodatne kontrole i prilagodbu možete koristiti aplikaciju RideControl pomoću koje se možete povezati sa svojim pametnim telefonom.

Oslanjajući se na Revolt seriju gravel bicikala, Revolt E+ dizajniran je za ravnomjernu i reaktivnu kvalitetu vožnje po mješovitim terenima. ALUXX SL okvir i kompozitne vilice omogućuju pouzdano upravljanje biciklom, dok će D-Fuse cijev sjedala pomagati apsorbirati neravnine i vibracije te tako smanjiti umor. Uz to, svi su modeli opremljeni gumama većeg volumena te integriranim nosačima za blatobrane, nosače i ostalu dodatnu opremu.

HYBRIDNA BICIKLISTIČKA TEHNOLOGIJA
sustav je koji kombinira električnu snagu s ljudskom kako bi proizvela pametno, prirodno i moćno iskustvo vožnje E-biciklom. To je integrirana grupa tehnologija koja uključuje naše RideControl i RideDash jedinice, EnergyPak baterije i SyncDrive motore.

PAMETNO
Naše upravljačke jedinice na E-biciklu olakšavaju prebacivanje između modova rada i pregleda podataka o vožnji, poput potrošenosti baterije. Aplikaciju RideControl možete koristiti i za bežično povezivanje s pametnim telefonom radi pregleda podataka o vožnji, uključujući udaljenost, GPS, funkcije navigacije i stanja organizma, kao i sistemske podatke za vaš e-bicikl.

PRIRODNO
SyncDrive motori automatski očitavaju ritam i silu okretanja pedala, zajedno s brzinom i rotacijom motora. Motor isporučuje snagu na temelju inputa vozača te odabranog načina asistencije. Ova podrška okretanju pedala besprijekorno se kombinira s inputima vozača, što daje ravnomjeran I prirodan osjećaj vožnje.

MOĆNO
Napredne tehnologije motora i sustavi baterija pomažu vam da vozite dalje i brže uz manje napora. Pružajući do 400% dodatne podrške, nudimo motore za svaki stil vožnje, od vožnje na posao ili one rekreativne do dužinske vožnje visokih performansi. Naši EnergyPak sustavi baterija pružaju dugotrajan domet, a pametne tehnologije punjenja omogućuju brzo i jednostavno punjenje.

IZBORNIK