fbpx

Opusti se i uživaj – Salomon RX Break & Slide

Alexis BAILLIARD-@alexbild.fr-DSC_2773

Salomon RELAX linija – opuštanje, oporavak i zabavu na suncu.

Neka svaki vaš dan bude dan odmora. Odaberite svoj idealni Salomon RX model za opuštajuće dane oporavka, za prije ili poslije aktivnosti. Zamijenite svoju sportsku obuću prozračnijom i udobnijom u kojoj će se vaša stopala odmarati, a mišići brže regenerirati.

SALOMON RX BREAK

Tražite japanke koje nećete loviti pri svakom koraku, a istovremeno prianjaju, amortiziraju i stabilne su baš kao prave tenisice za trčanje?

Japanke RX BREAK bit će vam savršeni partner u ljetnim danima, kad ćete nakon napornih aktivnosti, sportsku obuću htjeti zamijeniti prozračnijom i udobnijom. Svojom mekoćom, udobnošću i niskom težinom omogućavaju da vaša stopala odmaraju, a mišići se brže regeneriraju! Namijenjene su sportašima za opuštanje nakon napornih aktivnosti i za svakodnevno nošenje. Uz pomoć 360° obuhvata rista imat ćete osjećaj da nosite tenisice, a ne japanke. Stopalo će vam biti fiksirano i hod je pravilniji i ugodniji. Tehnologije OS Tendon i OS Muscle pomoći će pri odrazu i amortizaciji. Tako će svaki korak biti lagan, a mišići opušteni. Uz Contagrip® potplat siguran korak je zagarantiran.

SALOMON RX SLIDE

Nakon teškog treninga, želite natikače u kojima ćete se osjećati kao da hodate po oblacima. RX Slide pružaju taj osjećaj…

Prije i nakon dugog izleta ili utrke, vašim nje stopalima potrebna udobnost, odmor i opuštanje. Zbog toga je osmišljen model REELAX SLIDE, cipela koja pomaže smanjiti umor mišića. Zbog svoje mekane obloge od pjene, prozračne mrežice i rastezljivog gornjeg dijela, u ovim natikačama stopalo će vam slobodno disati i osjećat će se udobno kao da ste bosi. EndoFit ™ sustav obavija i drži vaše stopalo na mjestu kako bi ograničio sile koje djeluju na vaše mišiće. Imaju ojačanu kapicu za nožne prste, a lako se oblače prije ili nakon aktivnosti.

IZBORNIK