fbpx

Predstavljamo flink.hr – sport i dobra klima

Naslovna fotka

Web shop za sve ljubitelje sporta i sportskog načina života.

Svakodnevni užurbani i većinom sjedilački način života sve više nameće potrebu za tjelesnom aktivnošću bilo koje vrste. Bilo da ste profesionalni ili rekreativni sportaš, svaka aktivnost iziskuje kvalitetnu opremu koja će vam omogućiti da pravilno i opušteno uživate u vježbanju.

Prednost online kupovine

Već je nadaleko poznato da online kupovina štedi vrijeme, daje vam mogućnost da u par klikova odaberete i naručite željenu opremu te dostavu pred vrata.

Flink.hr- Sport i dobra klima je web shop gdje na jednom mjestu možete pronaći ponudu sportske i opreme za slobodno vrijeme- od biciklizma, fitnessa, pojedinačnih sportova (stolni tenis, nogomet, košarka, odbojka, odbojka na pijesku, tenis, rukomet i dr.)

Svi dobavljači su renomirani proizvođači sportske opreme s dugogodišnjom tradicijom. Dostava je moguća diljem Hrvatske u roku od 1-2 dana nakon narudžbe.

Lopte za sve sportove

Flink.hr nudi velik izbor lopti za nogomet, lopti za rukomet, lopti za košarku, lopti za dvoransku odbojku i lopti za odbojku na pijesku po odličnim cijenama. Odaberite između Select, Molten, Spalding, Erima, Mitre, Kempa, Mikasa i dr. renomiranih proizvođača.

Vrhunski Giant bicikli i oprema

Neovisno o tome treba li Vam bicikl za cestu, grad, MTB ili Cross bicikl, nudimo širok izbor raznih modela i veličina Giant bicikala.

Ako biciklom idete na izlet ili putovanje, svakako će vam trebati kvalitetna oprema za stvari. Provjerite ponudu vrhunskih ruksaka i bisaga Rhinowalk.

Rhinowalk je novi i inovativan proizvođač koji je specijaliziran za proizvodnju bisaga, torbi za bicikle i ruksaka. Dizajn je jednostavan i čistih linija, a naglasak je stavljen na funkcionalnost.

Stolovi za stolni tenis Donic Schildkröt i Sponeta

Stolovi za stolni tenis mogu biti za unutarnju i vanjsku primjenu. Glavna razlika je u ploči na kojoj se igra. Kod stolova za unutarnju primjenu ona je izrađena od iverice, dok je kod stolova za igranje na otvorenom ploča napravljena od melaminske smjese koja je otporna na vremenske utjecaje.

Nudimo vrhunske stolove poznatih svjetskih proizvođača Donic Shildkröt i Sponeta. Svi stolovi iz ponude su proizvedeni u Njemačkoj.

Trampolini

Dočekajte ljeto spremni – razveselite najmlađe i pretvorite svoj vrt u zabavni park.
Nudimo trampoline dimenzija (promjera): 180 cm i 250 cm.

Trampolini su kvalitetni s CE certifikatom provjerene sigurnosti i prilagođeni su za korištenje na otvorenom. UV otporni su, što jamči izuzetnu trajnost.

Trenirke za slobodno vrijeme

Nudimo velik izbor trenirki
njemačkog branda Erima, najstarijeg njemačkog sportskog brenda.

Klima uređaji

U ponudi Sve za dom pronađite širok raspon klima uređaja za kućanstva i urede od 2,5 pa do 7 kw. Nudimo klima uređaje provjerenih i pouzdanih marki kao što su: Midea, Toshiba, Bergen, Haier, Korel, Panasonic itd.

Cjelokupnu ponudu pogledajte na Flink – sport i dobra klima.

IZBORNIK