fbpx

RABAC – RAJ ZA BRDSKI BICIKLIZAM

Picture2

Uživajte u vrhunskom biciklističkom doživljaju u neposrednoj blizini Jadranskog mora.

Koja vam je prva asocijacija na spomen Rapca? More vjerojatno. A jeste li znali da se Rabac, osim kao najvažnije turističko središte na istočnoj obali istarskog poluotoka, posljednjih godina profilirao u pravu sportsku destinaciju?
Ubrajate li se u goste poput nas kojima odmor nisu samo more i prekrasne plaže te osim ugostiteljske ponude traže i aktivnu komponentu. Bike Centar Rabac vam ima što ponuditi, bez obzira jeste li profesionalac ili rekreativac na biciklu. Tako na jednom mjestu možete uživati u svim sadržajima koje kao jedan biciklist možete poželjeti.

BIKE PARK RABAC

Bike Park Rabac sa svojih 25 km staza trenutno je najpopularnije hrvatsko bike odredište, a neprestano se označavaju i nove staze. Tu vas očekuju specijalizirane single trail i flow trail staze s pješčanom ili prirodnom podlogom različitih težina, obiteljska višenamjenska staza i 2 pump track poligona. Tako u parku i potpuni početnik kao i napredni biciklist može pronaći nešto za sebe. One pak željne istraživanja očekuju atraktivne biciklističke rute ukupne duljine preko 200 km.
Naravno, Bike Park Rabac je besplatan i otvoren svima koji vole vožnju. Sve što trebate je staviti kacigu na glavu i pokazati svoje vještine u Bike Skills Parku.

BIKE CENTER RABAC

Nemate li sa sobom bicikl, kacigu ili vam zatreba bilo kakva usluga vezana uz biciklizam, poslovnica Bike Center Rabac vas željno iščekuje. U njihovom Info pointu možete dobiti sve informacije o biciklističkim stazama. Bike shop i bike rent u sklopu centra nudi vam visokokvalitetne klasične i električne MTB, cestovne i trekking bicikle (koje možete i unajmiti), te kompletnu opremu i rezervne dijelove. Zatreba li vaš bicikl profesionalni servis, u sklopu centra je i Bike servis te prostor za pranje bicikla.

Sve informacije o Bike Centru Rabac (Bike4you) možete pronaći na www.bike4you.hr

IZBORNIK