fbpx

REV PRO KACIGA

MY21_Rev_Pro_Helmet_banner_1584998040

PREDNOSTI

Potpuno nova Rev Pro MIPS kaciga je savršena kombinacija dobre ventilacije, aerodinamičnosti, udobnosti i maksimalne sigurnosti.

Maksimalan protok zraka

Široki otvori omogućuju maksimalan protok zraka i dosljedno prozračivanje bez žrtvovanja aerodinamike, održavajući rashlađivanje na dugim usponima i brzim sprintevima.

Cinch Pro™

Integrirani, potpuno podesiv Cinch Pro ™ MIPS fit sustav distribuira kontaktni tlak kako bi se pružila udobnost i stabilnost.

Zaštita

Izlivena vanjska školjka kombinirana je sa sekundarnom školjkom i MIPS zaštitnim sustavom kako bi se dobila maksimalna zaštita od udaraca.

ISTAKNUTO

Crpeći inspiraciju iz naših cijenjenih Rev MIPS i Pursuit MIPS kaciga, potpuno nova Rev Pro MIPS kaciga je savršena kombinacija dobre prozračnosti, aerodinamičnosti, udobnosti i sigurnosti. U napornoj cjelodnevnoj vožnji ili u brzom sprintu, Rev Pro vam nudi maksimalne performanse.

TransTextura™

TransTextura™

Tehnologija koja će “izvući” znoj od kože u tkaninu. Odlična evaporacija i brzo sušenje tkanine.

TransTextura Plus™

Svi benefiti TransTexura™ tkanine s dodanim anti-bakterijskim materijalom. Tako će se smanjiti neugodni mirisi i neutralizirati bakterije.

MIPS

MIPS BPS (sustav zaštite mozga) dizajniran je za dodavanje zaštite u kacigama od rotacijskog gibanja. Rotacijsko gibanje je kombinacija rotacijske energije (kutne brzine) i rotacijske sile (od kutnog ubrzanja). MIPS BPS znanstveno dokazano smanjuje rotacijsko gibanje tako što apsorbira i preusmjerava rotacijske energije i sile pri udaru.

IZBORNIK