fbpx

RIDECONTROL E-BIKE APP

ebikeapp_banner_ebikes_desktop_1589929589

Svijet povezanosti otvorio se je prošle godine pokretanjem naše Giant E-bike App. Ova aplikacija omogućuje povezivanje telefona s vašim E-biciklom *. Razlikuje se od ostalih biciklističkih aplikacija s tri osnovne funkcije, uključujući mogućnosti podešavanja, podatke o fitnessu, navigaciju * ​​i obavijesti. Aplikacija Giant E-bike kompatibilna je sa svim modelima E-bicikla od 2019 g.

TUNING

Uz Giant E-bike aplikaciju, sada je moguće prilagoditi vaše postavke motora i odabrati omjer podrške koji je najprikladniji za vaš stil vožnje i terene. Možete birati između jačih, agresivnijih performansi ili ih prilagoditi za ugodniju vožnju. Na tebi je. Motor je postavljen sa zadanim postavkama i podesiv je s aplikacijom.

FITNESS

E-bicikli nude čitav spektar mogućnosti vožnje – od olakšavanja pedaliranja i vožnje dalje, do vožnje za fitness. Giant RideControl App nudi nove funkcionalnosti u fitnesu, tako da vozač može maksimalno povećati dobitak u kondiciji i postaviti ciljeve vremenom, udaljenostima, kalorijama ili brzinom rada srca. Povratne informacije prikazuju se izravno u aplikaciji. Nakon vožnje, aplikacija prikazuje vaša dostignuća i performanse, uključujući ljudsku i motornu potrošnju.

OBAVIJESTI

Veza između App i E-bicikla omogućava prikazivanje dolaznih poziva, poruka i sastanaka na RideControl EVO zaslonu tijekom vožnje. (Ako je E-bicikl opremljen RideControl One ili Charge, te se obavijesti ne prikazuju.)

Aplikaciju RideControl možete preuzeti ovdje:

google
app store

IZBORNIK