fbpx

1. O nama

Tvrtka ON-OFF d.o.o. osnovana je s namjerom dodatne popularizacije  biciklizma kao oblika rekreacije i sporta na području RH. Maloprodaja i veleprodaja/distribucija GIANT bicikala i opreme najvažniji je segment poslovanja tvrtke ON-OFF d.o.o. Tvrtka upravlja s jednom vlastitom maloprodajnom lokacijom, GIANT Store Zagreb, Ulica Grada Mainza 21, 10000 Zagreb, te kontinuirano širi mrežu veleprodajnih partnera na području RH.

Od nas možete očekivati visoko kvalitetnu uslugu, konkretne i korisne informacije, brzu isporuku, povoljne cijene i veliku marketinšku podršku.

Dostupni smo za sve vaše upite na telefon i email. Svi komercijalni uvjeti su poznati unaprijed, jednostavni i transparentni. Pomoći ćemo vam s rasprodajom nekurentne zalihe i marketinškim aktivnostima. Spremni smo vam pomoći servisno/tehničkim i komercijalnim edukacijama te pružiti posebnu pomoć pri otvaranju novih maloprodajnih mjesta.

Osjećaj za posao, međusobno povjerenje i uvažavanje, etičnost u poslovanju, osobni integritet svakog pojedinca, pomoć i razumijevanje u teškim trenucima, te zajedničko promišljanje o budućnosti, najvažnije su odrednice partnerstva kakvim ga mi vidimo.

Biti na “terenu”, raditi s krajnjim korisnicima naših bicikala i proizvoda, ugovarati nove poslove, planirati, isporučivati, naplaćivati, educirati, održavati, servisirati… Sve su to nimalo lagani zadaci koje Vi, naši partneri, iz dana u dan uspješno obavljate.

Naš zadatak je pomoći Vam da svoje zahtjevne zadatke obavljate brže, jednostavnije, kvalitetnije, troškovno efikasnije i uz manje rizika.

2. Ponuda

Pored distribucije robne marke GIANT, tvrtka ON-OFF d.o.o. na hrvatskom tržištu nudi i sljedeće robne marke:

Maxxis (biciklističke gume i zračnice)

VP Components (pedale, ležajevi i sl.)

Alligator Cables (sajle, bužire, pakne, rotore i sl. opremu)

BASIL (torbe, bisage, košare, nosače tereta i sl. biciklističke dodatke)

Hamax (dječje sjedalice i prikolice za bicikle)

Bike WorkX (sredstva za održavanje, čišćenje i podmazivanje)

Endura (sportska odjeća)

Salomon (sportska obuća)

Saucony (sportska obuća)

Shimano (biciklistički dijelovi)

Svaka od prethodno navedenih robnih marki među vodećima je u svom segmentu te predstavlja jedno od najkvalitetnijih i najpouzdanijih opcija na globalnom biciklističkom tržištu.

Našu kompletnu ponudu možete uvijek pogledati na našim web stranicama, giant.hr kao i giant.hr te  https://www.giant-bicycles.com/hr
Trenutna zaliha robe u hrvatskoj se može vidjeti na web stranici GIANT.hr i u obliku tablice na giant.hr/xml

Naši veleprodajni partneri imaju mogućnost “spajanja” na naš XML kako bi mogli na vlastitom web shopu automatski povlačiti i nuditi artikle direktno s našeg lagera. Na taj način nije nužno investirati u robu kako bi je mogli prikazati i nuditi svojim kupcima.

Općeniti pregled svih bicikla iz arhive, a i onih aktualnih modela GIANT bicikla i opreme možete pogledati i na http://www.giant-bicycles.com/hr-hr/

Osim količina koje su na lokalnom HR lageru, imamo i redovne isporuke s centralnog EU skladišta u Nizozemskoj tijekom cijele godine.

Svi GIANT bicikli imaju doživotnu garanciju na okvir, te 2 godine na dijelove sukladno EU regulativama. Detaljne informacije o jamstvu možete pogledati na https://giant.hr/service#guarantee

3. Proces veleprodajne narudžbe

Svi artikli i usluge se naručuju putem web stranica giant.hr i GIANT.hr. Svi artikli i usluge koje se nalaze na navedenim stranicama se mogu naručiti.

Kako bi mogli izvršiti narudžbu potrebno se registrirati/prijaviti kao kupac na web shop i označiti/tražiti R1 račun. Nakon izvršene narudžbe na email će vam stići potvrda narudžbe s aktualnim maloprodajnim cijenama. Nakon zaprimanja i obrade vaše narudžbe, na email vam šaljemo potvrdu obrađene narudžbe i/ili račun s vašim veleprodajnim rabatima, a naručenu robu zapakiranu šaljemo dostavnom službom na željenu adresu.

Proces veleprodajne narudžbe za vaše krajnje kupce

Sve narudžbe koje nam pošaljete, a odnose se na vaše krajnje kupce i paket se šalje njima direktno na adresu, šalju se isključivo našom dostavom. U tom slučaju naplaćuje vam se usluga dostave krajnjem kupcu u iznosu od:
– 40 kn + PDV za pakete do 5 kg
– 50 kn + pdv za bicikle
– 120 kn + pdv za E bike
ta usluga obuhvaća obradu narudžbe, individualno pakiranje robe, adresiranje, osiguranje pošiljke i sama dostava krajnjem kupcu. Isti iznos se naplaćuje i ako šaljete kupca ili drugu dostavnu tvrtku da prikupi paket na našoj adresi/poslovnici.

4. Dostava za veleprodaju

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom prije 12h, šalju se na dostavu isti radni dan. Narudžbe zaprimljene nakon podneva, šalju se na dostavu sljedeći radni dan. Dostavu paketa vrše dostavne službe IN-TIME i DPD i njihovi logistički partneri (a ako je potrebno i neke druge dostavne službe).

Prilikom naručivanja bitno je obratiti pažnju na minimalni iznos narudžbe za besplatnu dostavu, odnosno cijeni dostave ako je narudžba manja od minimalnog iznosa. Za sve narudžbe čija je vrijednost na računu veća od 2.000kn VPC-a dostava je besplatna.

Za sve narudžbe čija je vrijednost na računu manja od 2.000kn VPC-a dostava se naplaćuje 40 kn + PDV. Dostava bicikla se naplačuje neovisno o iznosu narudžbe i to 50 kn + pdv za bicikle i 120 kn + pdv za E-bike.

Ako želite pratiti kretanje svoje pošiljke, molimo vas da nas zatražite broj svoje pošiljke koji je potrebno upisati na web stranici
http://in-time.hr/pracenje-posiljaka/

Ako poslani paket stigne oštećen obavezno je prije primitka i otvaranja paketa fotografirati pakiranje te poslati fotografije na naš email:
veleprodaja@giant.hr
. Ako sumnjate da postoji mogućnost da je oštećen i proizvod u paketu, molimo vas da ne preuzimate takav paket od dostavne službe. Eventualna oštećenja koja uočite odmah nakon preuzimanja (ne oštećenih) paketa potrebno je odmah prijaviti zajedno s pripadajućim fotografijama. Za prijave oštećenja paketa ili proizvoda u njima koje nisu prijavljene isti dan kada je paket zaprimljen, neće biti moguće dobiti obeštećenje od osiguranja, te ih zbog toga nećemo moći uvažiti.

5. Plaćanje veleprodajnih narudžbi

Veleprodajni rabati vam osiguravaju tržišnu konkurentnost i kvalitetne marže kako bi uspješno gradili vaše poslovanje. Uz veleprodajne rabate nudimo vam i dodatne posebne rabate za prednarudžbe, sezonske narudžbe, ostale specijalne narudžbe, akcijske cijene i/ili rasprodaje asortimana. Za prednarudžbe neophodno je poštivanje zadanih rokova i minimalnih količina. Preduvjet za ostvarivanje dodatnih posebnih rabata su uredno plaćanje računa tj. ne postojanje otvorenih dugovanja prema tvrtki ON-OFF d.o.o.

Veleprodajne narudžbe (i prednarudžbe) plaćaju se isključivo transakcijski uplatom na račun tvrtke ON-OFF d.o.o. u Zagrebačkoj banci, IBAN HR1023600001102220599. Veleprodajne ponude, predračune i račune potrebno je podmiriti najkasnije do datuma istaknutog na dokumentu.

Ako su vam potrebne odgode plaćanja bit će neophodno predati nam ovjereno sredstvo osiguranja plaćanja u adekvatnom iznosu (npr. zadužnica). Za detaljne rabatne skale i komercijalne uvjete za sve naše robne marke i proizvode molimo vas da se obratite na veleprodaja@giant.hr

6. Komisija u veleprodaji

Tvrtka ON-OFF d.o.o. svojim veleprodajnim partnerima nudi i mogućnost prodaje bicikala kroz komisionu prodaju. Osnovni preduvjeti za komisionu prodaju su adekvatno prodajno mjesto i garancija plaćanja (npr. zadužnica) u iznosu većem od vrijednosti bicikala koji su dani na komisiju.

Komisioni bicikli s našeg skladišta šalju se na trošak komisionara koji može birati da li želi koristiti uslugu naše ili vlastite dostave. Komisionar je dužan odjaviti prodane bicikle neposredno nakon prodaje kupcu. Navedeno je bitno zbog ukupnih stanja skladišta koja se prikazuju na našim web stranicama a na raspolaganju su svim našim veleprodajnim partnerima i krajnjim kupcima. U slučaju ne odjave prodanih bicikala komisionar je odgovoran za eventualna štetu koja može nastati kao posljedica.

Ako se bicikli s komisije vraćaju ili šalju na drugu adresu obavezno moraju biti kvalitetno zapakirani u kutiju i zaštićeni od potencijalnih oštećenja u transportu. Bicikli koji se vrate s komisije oštećeni bit će vraćeni komisionaru i naplaćeni. U iznimnim slučajevima naplatit će se samo procijenjena šteta. Ako niste primili račun za odjavljeni bicikl u roku od jednog radnog dana, molimo vas da zatražite dokument (komisioni račun) na email:
veleprodaja@giant.hr

7. Povrat veleprodajne robe

Kupljenu robu možete vratiti unutar 30 dana od dana izdavanja računa za istu uz opravdani razlog. Kupljenu robu možete zamijeniti za neku drugu robu ako je kupljena unutar 3 mjeseca pod uvjetom da ima originalno pakiranje i nema oštećenja.

Povrat robe potrebno je najaviti na
veleprodaja@giant.hr
te uz svaku stavku povrata navesti broj računa po kojem je roba kupljena i šifru navedenog artikla s tog računa. Kada primite potvrdu da se roba može vratiti, povrat šaljete na niže navedenu adresu o vlastitom trošku: GIANT Store Zagreb, Ulica grada Mainza 21, 10000 Zagreb, s naznakom “POVRAT”.

Nakon što roba stigne na naše skladište, radi se pregled robe i pakiranja, te ako je sve u redu, šaljemo vam robno i financijsko odobrenje na email. Pristigla roba u povratu koja je oštećena ili oštećene ambalaže ili roba koju jednostavno nije više moguće prodati kao novu bit će vam vraćena na vaš trošak.

8. Reklamacije

Kako bi proces reklamacija prošao na brz, jednostavan i “bezbolan” način, molimo vas da popunite sva polja na linku i priložite potrebne dokumente i fotografije https://giant.hr/reklamacija/

Sve navedeno na linku nužno je potrebno kako bi mogli napraviti reklamaciju dobavljaču. Povratne informacije dobit će te pismenim putem neposredno nakon odgovora dobavljača.

Napomena: ako krajnjem korisniku koji je prijavio reklamaciju sami popravljate/mijenjate dijelove prije službenog odgovora na reklamaciju, sami snosite eventualni trošak ako dobavljač ne odobri reklamaciju.

9. Marketing (oglašavanje, testni bicikli, oprema za evente…)

Oglašavanje

Kao naš veleprodajni partner vaše prodajno mjesto će biti uključeno u kompletnu marketinšku promidžbu koju tvrtka ON-OFF d.o.o. radi u RH. Ako su na vašem prodajnom mjestu uredno izloženi GIANT bicikli, to prodajno mjesto će biti navedeno nazivom i adresom u svim tiskanim oglasima koji promoviraju Giant u RH.

Testni bicikli i oprema

Testni bicikli su na raspolaganju svim našim veleprodajnim partnerima potpuno besplatno za “testne dane”, evente, utrke i potencijalne kupce. Popis testnih bicikala možete pogledati na linku:
https://giant.hr/items/bicikli/testni-bicikli
. Za korištenje testnih bicikala potrebno se najaviti, odnosno rezervirati termin od kada do kada su vam potrebni koji modeli i veličine. Dostava testnih bicikala ide na trošak naručioca, a možete izabrati želite li da vam ih šaljemo našom dostavnom službom ili će te sami organizirati/napraviti prikup.

Testni bicikli se moraju vratiti čisti, podmazani i ako se radi o elektro biciklima s punim baterijama. (Elektro bicikli se nikako ne smiju prati vodom dok je baterija na okviru.) Punjači za testne elektro bicikle moraju biti upakirani u svoje kutije zajedno s ključem za bateriju. Za vrijeme transporta ključ nikako ne smije ostati u biciklu.

Kvarove i oštećenja nastale za vrijeme testiranja dok su bicikli kod vas obavezni ste odmah prijaviti, te nakon toga sukladno dogovoru, ili sami otklonit/popraviti ili nadoknaditi nastalu štetu. Velika oštećenja na biciklima nastala za vrijeme testiranja dok su bicikli kod Vas bit će naplaćena, ili će vam se ponuditi opcija da otkupite oštećeni testni bicikl po posebnim uvjetima.

Oprema za evente

Našim veleprodajnim partnerima, potpuno besplatno, je na raspolaganju naša oprema za evente i utrke, koja se sastoji od:

– šatora, manji 3x3m i veći 3x6m

– startnog luka 12m + pripadajući set dijelova (torba, puhalica, konopi, klinovi, upute)

– zastava Giant, Maxxis, Bikeworkx

– bannera Giant, Maxxis, Bikeworkx

Kao i za testne bicikle, za korištenje opreme za evente potrebno je rezervirati termin od kada do kada, te koja vam je oprema potrebna. Dostava opreme ide na trošak naručioca. Sva oprema mora biti vraćena čista, suha i ispravna/neoštećena. Trošak popravka ili zamjene oštećene opreme za evente snosi naručitelj/korisnik.

Proteklih godina naučili smo nešto o vašim očekivanjima. Svjesni smo da naš uspjeh ovisi o vašem zadovoljstvu našim radom. Spremni smo poslušati sve vaše ideje i želje, te vaša očekivanja od našeg poslovnog partnerstva. Svaka primjedba i komentar nam pomaže da naučimo i prilagodimo se kako raditi bolje. Svakodnevno unaprjeđujemo naše poslovne procese, pokrećemo nove programe i implementiramo nova IT rješenja.

Da li možemo ispuniti vaša očekivanja i pomoći vam da radite brže, jednostavnije, kvalitetnije, troškovno efikasnije i uz manje rizika? To morate sami procijeniti. Odgovor nikad nećete saznati ako ne probate.

Postanite GIANT veleprodajni PARTNER i sami se uvjerite.

IZBORNIK